Coffee Break
Fie ca ai o prezentare, o intrunire sau un congres, pauzele dintre sesiuni sunt mai interesante daca le pui la dispozitia invitatilor tai produse de la Tuffli.
Cofetaria Tuffli este alaturi de tine in crearea unui coffee break exact pe gustul si bugetul tau.
Poti alege:
- bauturi calde (cafea, ceai) sau racoritoare (suc, apa)
- produse de patiserie (minipateuri cu ciuperci, minipateuri cu branza, saleuri, minirulouri cu cremwursti, minipateuri cu mar, cornulete cu rahat)
- produse de cofetarie (cookies- merg cel mai bine cu ceai/cafea, fursecuri asortate, paleuri, miniprajituri asortate)
- ospatar profesionist, care se va asigura de buna servire a invitatilor tai.
Ne preocupam de toata logistica necesara servirii si iti livram in cele mai bune conditii produsele noastre.
Programeaza acum o intalnire cu unul din consultantii nostri! Suna la 0729 042 121 sau scrie-ne un e-mail la [email protected]
Loteria figurinelor
Torturile noastre se dau în figuri(ne) mai ceva ca o vedetă în #tuffliland. Mai ales când sunt decorate cu personajele tale preferate.
Comandă în perioada 10 noiembrie – 20 decembrie 2017 un tort de la Tuffli cu figurine din marzipan sau un tort machetă și participă la Loteria figurinelor. Completează talonul, introdu-l în urna noastră din cofetăria Tuffli, pietonalul Lăpușneanu nr 7B, iar pe 21 decembrie 2017 extragem un câștigător. Premiul? Un coș cadou cu bunătăți tradiționale de Crăciun în valoare de 250 lei.
În #tuffliland ai parte de cele mai haioase torturi și premii pe măsură. Hai și tu în #tuffliland, tărâmul dulce al torturilor cu figuri(ne).
Tombola „Loteria figurinelor” se adresează oricărui pofticios, care cumpără în perioada 10 noiembrie – 20 decembrie 2017, fie din cofetăria Tuffli, fie de pe www.tuffli.ro un tort cu cel puțin o figurină din marzipan sau un tort de tip machetă. Exemple de produse pot fi cele din portofoliul: http://www.tuffli.ro/categorie-produs/torturi-iasi/torturi-copii-figurine/ sau http://www.tuffli.ro/categorie-produs/torturi-iasi/torturi-copii-macheta/ . La fiecare comandă cumpărătorul primește un talon pe care-l completează cu Nume, Prenume, E-mail și Telefon și apoi îl introduce în urna din cofetăria Tuffli. Cu cât mai multe taloane completate, cu atât mai multe șanse de câștig. Premiul constă într-un coș cadou de Crăciun cu produse tradiționale în valoare de 250 lei.
Consultanții nostri în cake design îți sunt alături cu cele mai fabuloase sfaturi. Inspirate din fantezia celor mici, savuroasele torturi personalizate de la Tuffli – La Maison du chocolat înveselesc orice petrecere și aduc un plus de emoție. Nu ne crezi? Îndrăznește și ai să vezi!
Hai și tu în #Tuffliland!
Draga cititorule,
Se întâmplă uneori în viața noastră să avem o ocazie deosebit de specială, care trebuie marcată într-o formă inedită. Fie că este vorba de o zi de naștere sau de nume, pășește în lumea #Tuffliland! În acest loc magic, învăluit în arome delicioase, suntem gata să îndeplinim și cele mai fermecătoare dorințe ale copiilor.
Ai scris și trimis deja invitațiile? Acum hai să-ți alegi tortul mult dorit!
Intră pe tuffli.ro. Explorează portofoliul nostru sau vino cu ideea ta și noi îți vom realiza tortul cu personajele preferate. Să fie cu Frozen și curajoasa Ana? Sau poate preferi cu eroii în pijama? Ori poate vrei să-i ai invitați pe tort pe Mickey și pe Minnie?!
Consultanții nostri în cake design îți sunt alături cu cele mai fabuloase sfaturi. Inspirate din fantezia celor mici, savuroasele torturi personalizate de la Tuffli – La Maison du chocolat înveselesc orice petrecere și aduc un plus de emoție. Nu ne crezi ? Îndrăznește și ai să vezi!
Ingredientele pe care le folosim sunt naturale, mereu proaspete, atent selecționate de la antreprenori locali. Ne place sa ne susținem comunitatea!
Pentru transportul tortului contează pe serviciul de cake delivery. Livrarea la domiciliu este gratuită în municipiul Iași și se face în cele mai sigure condiții pentru ca tu să beneficiezi de un produs premium în cel mai scurt timp, garantat!
Fiecare provocare aduce noi bucurii atât pentru cei mari cât și pentru copii. Hai și tu în #Tuffliland! Alege mărimea potrivita, gustul fabulos. Simte magia! E fantastic!
Cu drag,
Echipa Tuffli, la maison du chocolat
Rulada de pandispan cu fructe de vara
Aceasta rulada trebuie servita proaspata. Ce-i drept , aluatul poate fi preparat cu ceva timp inainte: se ruleaza, se inveleste in folie si se pastreaza o zi la frigider sau se congeleaza.
Ingrediente pentru o rulada (circa 30 de cm lungime):
Pentru aluat
- 3 oua mari
- 120 gr zahar
- 1 praf de sare
- 120 gr faina
- unt pentru tava
Pentru umplutura:
- 150 gr frisca
- 1/2 lingurita vanilie macinata
- 75 gr. branza de vaci
- 125 gr capsune mici
- 1 piersica copata sau o nectarina
- 2 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 200 de grade C (180 grade cu ventilator sau treapta 3-4), se unge tava si se tapeteaza cu hartie de copt.
Pentru aluat se bat ouale cu zaharul si sarea intr-un vas pus la bain – marie. Jumatate din cantitatea de faina se cerne deasupra si se incorporeaza cu grija cu ajutorul unui tel. Se cerne si restul de faina si se adauga, iar la sfarsit se adauga 1 lingura de apa calduta si se amesteca.
Se intinde aluatul uniform in tava ( dimensiune circa 25 x 30 cm). Se coace 10-12 minute, pana cand aluatul s-a copt si a capatat o nuanta aurie. Se rastoarna blatul pe o coala mare de hartie ceratasi se desprinde cu grija hartia cerata de pe partea de jos.
Se decupeaza canturile crocante de pe marginea blatuluisi se cresteaza pandispanul la o distanta de 2,5 cm de la margina mai scurta astfel incat sa se poata rula mai usor.
Se ruleaza blatul pe latura mai scurta, nu prea strans, cu ajutorul hartiei. Se lasa sa raceasca pe un gratar pentru prajituri, cu inaditura in jos. Se spala capsunile, se curata si se taie in patruSe spala nectarina sau pierisca, se injumatateste, se indeparteaza samburele si se taie fructul felii.
Se deruleaza pandispanul si se indeparteaza hartia cerata. Se bate frisca spuma, impreuna cu vanilia. Se freac branza de vaci pana se obtine o crema si se adauga la frisca. Se intinde crema astfel obtinuta pe blat, lasand de jur imprejur o margine de de 1 cm libera. Peste crema se presara fructe pastrand cateva pentru ornat si se ruleaza blatul de pe latura mai lunga. Se aseaza cu inaditura in jos, pe un platou. Se presara cu zahar pudra si se orneaza cu fructe.
Sursa reteta: Bunatati la cuptor. Reader’s Digest
Sursa foto: www. divahair.ro
Cum faci cel mai delicios tort de vara?
Ingrediente pentru 8 portii
- Pentru bezele cu migdale
6 albusuri
1/4 lingurita praf de copt
275 gr zahar cu granulatie fina
1/2 lingurita esenta de vanilie
50 gr fulgi de migdale, macinati
- Pentru crema de ciocolata
75 gr unt, frecat spuma
450 gr zahar pudra
50 gr cacao
3-4 linguri de lapte
550 gr capsuni, coacaze rosii, zmeura si afine, fulgi de migdale si zahar pudra pentru ornat.
- Porniti cuptorul cu circa 10 minute inainte de a coace. Tapetati cu hartie pergament fundul unei forme pentru copt blaturi, cu diametrul de circa 20 cm, in care veti coace bezeaua.
- Bateti albusurile spuma tare , impreuna cu praful de copt. Incorporati treptat zaharul, apoi bateti din nou albusurile pana se intaresc. Adaugati esenta de migdale si fulgi macinati; amestecati usor cu ajutorul unei spatule. Din aceasta compozitie coaceti 3 blaturi de bezea cu diametrul de circa 20 cm fiecare. Lasati blaturile sa se raceasca complet inainte de a indeparta hartia.
- Frecati untul cu cacao si cu zaharul pudra, apoi adaugati laptele si amestecati din nou pana obtineti o compozitie fina, omogena.
- Pastrati pentru ornat circa un sfert din amestecul de fructe. Ungeti un blat de bezea cu o treime din crema de ciocolata, presarati o treime din amestecul de fructe, apoi repetati operatia pentru celelate blaturi, crema si fructele ramase.
- Ornati cu fructe, pudrati cu zahar si serviti.
Sursa: Repede si simplu. Retete pentru deserturi
Reteta Pasca cu branza
Oricat de mult s-ar schimba traditiile si oricat am imprumuta din obiceiurile altor tari un lucru este cert: nu exista Paste fara pasca. Amestecul fin de branza si stafide scaldate in rom readuce in amintire calmul si linistea jucausa a copilariei.
Pasca Tuffli este realizata dupa o reteta originara din zona Sucevei cu un aluat fraged de tarta aromatizat cu vanilie, coaja de lamaie si portocala peste care este asternut un strat generos de branza dulce si stafide.
Totul este copt domol pana capata o crusta aurie. Contine: faina, oua, stafide, branza de vaci, arome, coaja de lamaie, unt, zahar.
Reteta Cozonac
Cine nu-si aminteste de cand era mic si intra in bucatarie cand se faceau marile pregatiri pentru sarbatori? O caldura aparent insuportabila va invaluia impreuna cu mirosul dulce si aromat al… cozonacilor.
Cu stafide sau cu nuci, cu rahat sau cu ciocolata, cu smantana sau cu branza… toate sunt inconjurate de aluatul pufos, pe care-l savuram cu o placere cu care numai cozonacii se pot savura.
Cozonacul Tuffli are o reteta traditionala pe baza de sodou de ou, maia, impreuna cu smantana, unt si umplutura generoasa de nuca innobilata cu rom si stafide. Contine: faina, galbenus, zahar, smantana, unt, albus si nuca, stafide.
Vezi aici reteta completa de cozonac:
reteta cozonac Tuffli
Poti comanda online pe tuffli.ro.
Tombola de ciocolata
DOAMNA VACARASU RALUCA A CASTIGAT PREMIUL DE 1000 DE EURO!
Tragerea la sorti poate fi vizionata accesand acest link.
V-ati luat bilete pentru calatoria vietii in doi? Tuffli va trimite direct in luna de ciocolata.
CITESTE MAI MULT
Mousse au chocolat
Mousse au chocolat este o crema fina de ciocolata, un desert delicios de incantator pentru toate varstele.
CITESTE MAI MULT
Prajitura din branza de vaci cu afine
Va propunem o prajitura diferita: se introduce la cuptor o compozitie din branza proaspata grunjoasa si branza de vaci grasa amestecate cu afine, pe un blat de firmituri, preparat rapid.
Ingrediente necesare:
60 gr. unt;
120 gr. biscuiti cu unt sau pesmeti;
2 linguri fulgi de ovaz grunjosi
3 oua
200 gr. branza proaspata grunjoasa;
250 gr branza de vaci grasa;
4 lingurite amidon alimentar;
coaja rasa de la o lamaie;
1 praf de sare
120 gr zahar pudra
150 gr afine
Pentru garnitura:
50 gr afine;
frunze de menta;
1 lingura zahar pudra.
Modalitate de preparare:
- Se incinge cuptorul la 180 de grade (160 cu ventilator sau treapta 2-3). Se tapeteaza forma cu hartie de copt. Se topeste untul la foc foarte mic.
- Se maruntesc biscuitii cu mixerul.
- Se amesteca firmiturile de biscuiti cu fulgii de ovaz si cu untul topit, se presara pe forma si se taseaza usor cu mainile. Se pune forma deoparte.
- Se despart 2 oua. Se marunteste bine branza proaspata cu mixerul. Se pune intr-un castron impreuna cu branza de vaci , cu oul intreg, galbenusurile, amidonul si coaja de lamaie, Se amesteca totul bine.
- Se bat albusurile cu sare pana se obtine o spuma tare. Se cerne treptat zaharul peste spuma si se bat albusurile pana cand spuma luceste si face moturi. Jumatate din spuma se adauga la compozitia cu branza. apoi se incorporeaza si afinile si restul de spuma.
- Se toarna compozitia in forma pregatita si se coace 30 de minute la cuptorul incins. Se acopera prajitura cu hartie de copt sau folie de aluminiu, se reduce focul la 160 de grade(140 cu ventilator sau treapta 1-2)si se coace prajitura 1 ora pana cand s-a umflat la mijloc, ceea ce inseamna ca s-a facut. Se lasa sa se raceasca 30 de minute in cuptor lasand usa cuptorului crapata de-o palma.
- Apoi se lasa sa se raceasca prajitura pe un gratar pentru prajituri si pana la servire, se pastreaza in frigider. Inainte de servire, se desprinde cu grija din forma si se indeparteaza hartiade pe fund.
- Se aranjeaza prajitura pe un platou. Se orneaza cu boabe de afine si se presara cu zahar pudra.
Sursa reteta: Reader’s Digest. Bunatati la cuptor.
Sursa foto: https://flavmania.wordpress.com/