Ne place sa te surprindem de fiecare data cand vii la noi, fie in magazinul online, fie in cofetaria de pe strada Lapusneanu, Iasi. Ofertele promotionale pe care ti le-am pregatit pot sa difere in functie de modalitatea de vanzare (site, telefonic sau la raft).

Ofertele promotionale oferite de cofetaria Tuffli sunt valabile exclusiv in cadrul comenzilor efectuate prin modalitatea de vanzare respectiva, prin care acestea sunt oferite. De exemplu, o oferta promotionala oferita in cadrul acestui site este valabila numai in cadrul unei comezi prin site si nu se poate beneficia de oferta respectiva prin comenzi telefonice sau la raft.

Ofertele promotionale sunt valabile doar pe durata de valabilitate a ofertei mentionate.

*

Cumpara de minim 100 de lei din magazinul nostru online si primesti un cod de reducere pe care-l poti utiliza la urmatoarea comanda pe tuffli.ro. Astfel vei primi 10% discount. Acest cod este valabil 100 de zile de la data primirii si poate fi utilizat o singura data de pe contul care l-a primit.

Un cod de reducere nu poate fi folosit impreuna cu alte coduri.

Reducerea se aplica tuturor produselor aflate in cos, dupa introducerea codului in campul marcat cu “Cod Promotional”. Nu se aplica reducerea de 10% prin cod promotional la produsele aflate deja in alte promotii.

Aceasta oferta este valabila NUMAI pe site (www.tuffli.ro).

**