Sunteti bineveniti la Tuffli.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati! Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. Daca vizitati magazinul nostru, www.tuffli.ro, numit in continuare SITE, sau folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie. Daca nu doriti sa le acceptati, va sugeram sa nu navigati pe acest site.

Cuprins:

1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC CRUNCH SRL, CIF RO18121404, J22/2763/2005, prin intermediul magazinului online www.tuffli.ro, catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator: persoana fizica sau juridica ce lanseaza o Comanda.
Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Comanda poate fi lansata fie electronic, fie telefonic sau prin e-mail.
Contract: O comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.
SITE: magazinul online www.tuffli.ro.

2. CONTUL DUMNEAVOASTRA

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului dvs si de restrictionarea accesului la calculatorul dvs si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola dvs. Tuffli.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

3. COMUNICATII ELECTRONICE

Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail inseamna ca dvs comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
– sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
– sa agreati mesajele postate de noi pe SITE;
– ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

4. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, prin SMS sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

5. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
c. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din SITE sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

6. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

7. DREPTUL DE AUTOR

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. Continutul acestui SITE (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Tuffli.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor. Tuffli.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.

Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris. Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice SITE-ului (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele tuffli.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris. Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a SITE-ului atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila SITE-ul, partenerii sai, sau produsele incluse in magazin. Cazurile de incalcarea drepturilor de autor pot fi raportate printr-un e-mail trimis fie prin intermediul formularului de contact de la rubrica “Contact”, fie la adresa de e-mail [email protected].

Motorul folosit pentru dezvoltarea acestui magazin este WordPress WooCommerce, modificat si revizuit de programatorii nostrii.

8. CONFIDENTIALITATE

Tuffli.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. SC CRUNCH SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Tuffli.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Tuffli.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001, iar din 25.05.2018 si cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date.

SC CRUNCH SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Tuffli.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001  si cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal  si libera circulatie a acestor date, Tuffli.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, onorarea comenzilor effectuate pe site precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor (pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail [email protected] sau la adresa sediului social al societatii, prin posta cu confirmare de primire).

DEFINIȚII:

Definiția datelor cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este persoana care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai mulți elemente specifice proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Atunci când folosim termenul „prelucrare”, ne referim la orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Tuffli.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverele pe care SITE-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial, pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre Tuffli.ro, este periodic analizata in privinta securitatii. Tuffli.ro isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Tuffli.ro isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul SITE, cu exceptia detinatorului sau legal – Tuffli.ro, fara acordul prealabil al Tuffli.ro, da dreptul unilateral si neechivoc ca Tuffli.ro sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte. Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date. Tuffli.ro va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai. Tuffli.ro solicita numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare de la clientii sai doar in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza (exemplu: fara telefon de contact). Serviciul nostru include si alte comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.tuffli.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul SITE-ului. Tuffli.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.tuffli.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul SITE-ului. Tuffli.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9. STOCURI SI TERMENE DE LIVRARE

Comenzile vor fi livrate cumparatorului in 24 sau 48 de ore de la plasarea comenzii. Aceste termene de livrare depind in mod direct de produsul comandat, ele fiind specificate la fiecare produs in parte. Termenele de 24 si 48 ore sunt termenele maxime in care produsele comandate vor ajunge la dumneavoastra. Toate livrarile se fac pe raza Municipiului Iasi, cat si in zonele limitrofe de catre soferul nostru.

Daca produsele comandate nu mai sunt disponibile, comanda se va anula fara achitarea de daune de nici una din parti. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau de pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul NU are dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator in cazul neindeplinirii totale sau partiale a sarcinilor din vina Vanzatorului. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

10. FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator un bon fiscal pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare livrarii comenzii conform cu legislatia in vigoare (informatiile se refera, fara a se limita, la: nume complet, adresa de domiciliu, numar de telefon).

Pentru a putea plasa o comanda pe site, valoarea comenzii trebuie sa fie de minim 50 lei.

11. RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Expediere
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile catre Cumparator, folosind un serviciu propriu de livrare.
b. Transport – Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre Cumparator sau catre reprezentantul acestuia. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Livrarile se fac doar pe raza Municipiului Iasi.
c. Livrare
Clientul are obligatia sa ofere datele reale si corecte si sa primeasca produsele cu plata pretului de rigoare. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate. Neridicarea produselor sau neexecutarea obligatiilor, de orice natura fata de Tuffli.ro va duce in mod automat la aplicarea de restrictii la urmatoarele comenzi care vor fi efectuate (de la acelasi USER sau/si de la acelasi IP), pe oricare din site-urile ce apartin Tuffli.ro.
Conform Ordonantei nr. 130 din 31.08.2000 (Cap II, art 10, alin c), completata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, NU aveti dreptul sa renuntati la comanda, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului/comenzii. Acest fapt vine din cauza ca toate produsele comercializate de noi sunt produse perisabile, integritatea lor depinzand in mod direct de modul in care se manipuleaza si pastreaza. Mai mult, unele produse pot fi personalizate conform cerintelor Cumparatorului, iar produsele personalizate intra in categoria produselor care nu se pot returna in termen de 10 zile. Dupa ce preluati si achitati produsele, noi nu putem avea nici o garantie ca produsele au fost manipulate si depozitate conform legii.
d. Plata
Plata produselor comandate se poate face in sistem ramburs, sau in avans, prin card bancar . Soferul este dotat cu POS mobil, ceea ce inseamna ca plata ramburs se poate face atat in numerar, cat si cu cardul. Torturile au un regim aparte de taxare. Ele se comanda de catre client la un anumit gramaj, insa este extrem de greu respectarea in totalitate a gramajului cerut de cumparator. Prin urmare, Cumparatorul accepta o abatere de +/- 10% la feliile de tort si +/- 500 gr la torturi. Abaterea se va taxa sau restitui de catre sofer in clipa livrarii comenzii.
e. Produsele
Imaginile produselor existente pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente la exterior fata de cele prezentate pe site.

12. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda si sunt achitate catre persoana care face livrarea. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vanzatorul va aduce, pe cheltuiala sa, la conformitate Produsele si Serviciile.

13. GARANTII

Toate produsele comercializate pe SITE, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de valabilitate al fiecarui produs este trecut pe documentele insotitoare. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Tuffli.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv – dar nu limitat numai la – caracterul comercial al produselor. Tuffli.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare. Tuffli.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv – dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

14. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de sofer).

15. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat a indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

16. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre partile implicate in tranzactie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

18. TAXA DE AMBALARE

*Pentru categoria miniprajituri

Pentru fiecare kg de produs se va colecta o taxa de ambalaj in valoare de 3 lei, reprezentand cutia de prajituri.

*Pentru categoria torturi

Pentru fiecare tort se va colecta o taxa de ambalaj in valoare de 6 lei reprezentant cutia de tort.

19. Imaginile poduselor / Decor

Magazinul on-line tuffli.ro isi rezerva dreptul de a modifica informatiile si aplicatiile pe care le ofera pe acest Site, oricand si fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect, etc) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile de pe site.

Decorurile torturilor ornate cu fructe pot fi diferite in functie de sezon. De asemenea decorurile din forme de ciocolata pot fi diferite in functie de disponibilitatea produselor la furnizori. Decorul din martipan poate include elemente necomestibile (scobitori, benzi satinate, ploistiren, etc) care ajuta la stabilitatea figurinelor.

Magazinul nu se obliga sa prezinte pe site fotografii si informatii identice cu ale produselor ce vor fi livrate. In schimb, departamentul de productie incearca sa realizeze produsele cat mai aproape de cele afisate pe site. Mentionam ca produsele noastre sunt realizate manual.

 

Sus
Ultima actualizare: 23.07.2020