Loteria figurinelor

Torturile noastre se dau în figuri(ne) mai ceva ca o vedetă în #tuffliland. Mai ales când sunt decorate cu personajele tale preferate.

Comandă în perioada 10 noiembrie – 20 decembrie 2017 un tort de la Tuffli cu figurine din marzipan sau un tort machetă și participă la Loteria figurinelor. Completează talonul, introdu-l în urna noastră din cofetăria Tuffli, pietonalul Lăpușneanu nr 7B, iar pe 21 decembrie 2017 extragem un câștigător. Premiul? Un coș cadou cu bunătăți tradiționale de Crăciun în valoare de 250 lei.

În #tuffliland ai parte de cele mai haioase torturi și premii pe măsură. Hai și tu în #tuffliland, tărâmul dulce al torturilor cu figuri(ne).

 

Tombola  „Loteria figurinelor” se adresează oricărui pofticios, care cumpără în perioada 10 noiembrie – 20 decembrie 2017, fie din cofetăria Tuffli, fie de pe www.tuffli.ro un tort cu cel puțin o figurină din marzipan sau un tort de tip machetă. Exemple de produse pot fi cele din portofoliul: http://www.tuffli.ro/categorie-produs/torturi-iasi/torturi-copii-figurine/ sau http://www.tuffli.ro/categorie-produs/torturi-iasi/torturi-copii-macheta/ . La fiecare comandă cumpărătorul primește un talon pe care-l completează cu Nume, Prenume, E-mail și Telefon și apoi îl introduce în urna din cofetăria Tuffli. Cu cât mai multe taloane completate, cu atât mai multe șanse de câștig. Premiul constă într-un coș cadou de Crăciun cu produse tradiționale în valoare de 250 lei.

Consultanții nostri în cake design îți sunt alături cu cele mai fabuloase sfaturi. Inspirate din fantezia celor mici, savuroasele torturi personalizate de la Tuffli – La Maison du chocolat  înveselesc orice petrecere și aduc un plus de emoție. Nu ne crezi? Îndrăznește și ai să vezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *