Hai și tu în #Tuffliland!

Draga cititorule,

Se întâmplă uneori în viața noastră să avem o ocazie deosebit de specială, care trebuie marcată într-o formă inedită. Fie că este vorba de o zi de naștere sau de nume, pășește în lumea #Tuffliland! În acest loc magic, învăluit în arome delicioase, suntem gata să îndeplinim și cele mai fermecătoare dorințe ale copiilor.

Ai scris și trimis deja invitațiile? Acum hai să-ți alegi tortul mult dorit!

Intră pe tuffli.ro. Explorează portofoliul nostru sau vino cu ideea ta și noi îți vom realiza tortul cu personajele preferate. Să fie cu Frozen și curajoasa Ana? Sau poate preferi cu eroii în pijama? Ori poate vrei să-i ai invitați pe tort pe Mickey și pe Minnie?!

Consultanții nostri în cake design îți sunt alături cu cele mai fabuloase sfaturi. Inspirate din fantezia celor mici, savuroasele torturi personalizate de la Tuffli – La Maison du chocolat  înveselesc orice petrecere și aduc un plus de emoție. Nu ne crezi ? Îndrăznește și ai să vezi!

Ingredientele pe care le folosim sunt naturale, mereu proaspete, atent selecționate de la antreprenori locali. Ne place sa ne susținem comunitatea!

Pentru transportul tortului contează pe serviciul de cake delivery. Livrarea la domiciliu este gratuită în municipiul Iași și se face în cele mai sigure condiții pentru ca tu să beneficiezi de un produs premium în cel mai scurt timp, garantat!

Fiecare provocare aduce noi bucurii atât pentru cei mari cât și pentru copii. Hai și tu în #Tuffliland! Alege mărimea potrivita, gustul fabulos. Simte magia! E fantastic!

 

Cu drag,

Echipa Tuffli, la maison du chocolat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *